Поліціянти просять зголоситися очевидців травмування пішохода на Львівщині

12:15 16 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MVS.LVIV

На Львівщині розшукують втікача з місця ДТП на вулиці Данила Галицького у Жидачеві.

У Головному управлінні поліції у Львівській області повідомили в четвер: «15 серпня о 3.20 невідомий водій скоїв на вулиці Данила Галицького у Жидачеві наїзд на пішохода, 17-річного мешканця Жидачівського району, після чого поїхав з місця події. Хлопця шпиталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом «відкрита черепно-мозкова травма, політравма, забій головного мозку, забій грудної клітки, тупа травма живота, травматичний шок другого ступеня».

«Поліціянти з’ясовують особу водія-втікача та його місцезнаходження, а також автомобіль, яким він керував. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін або без такого», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Поліціянти просять очевидців травмування пішохода на Львівщині: «Зверніться у найближчий відділ поліції чи зателефонуйте на оперативну лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів