Поліціянти підозрюють у вбивстві чоловіка на Львівщині його співмешканку

13:45 13 жовтня 2017 р.

Правоохоронці затримали 52-річну жительку Стебника.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 13 жовтня: «Дрогобицькі поліціянти встановлюють обставини смерті чоловіка. Подія сталася сьогодні, 13 жовтня, у Стебник. Слідчо-оперативна група проводить огляд місця події та з’ясовує обставини спричинення чоловікові смертельних поранень».
В обласному управлінні поліції також конкретизували: «В Дрогобицький відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що за місцем проживання виявлено тіло 53-річного місцевого мешканця. Попередньо встановлено, що чоловік помер внаслідок заподіяння йому колото-різаного проникаючого поранення у ділянку серця. Тіло відправлено на експертне дослідження».
«У вчиненні злочину обґрунтовано підозрюється 52-річна співмешканка померлого. Вона затримала в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу. За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває», – поінформували також на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів