Поліція затримала посадовця «Львівської залізниці»

15:28 20 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Керівник одного з підрозділів Львівської філії вимагав 10,5 тисячі гривень за надання послуг з перевезення вантажів.

Про це повідомили сьогодні, 20 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли: «Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції викрили посадовця Львівської філії ПАТ «Укрзалізниця», який організував схему системного одержання хабарів за сприяння у безперешкодній та прискореній процедурі завантаження–розвантаження вагонів із вантажем. Працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції, слідчі слідчого управління поліції області під процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області та працівники Департаменту безпеки ПАТ «Укрзалізниця» затримали фігуранта під час отримання ним обумовленої суми хабара».

«За цим фактом слідчими обласної поліції було відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Правоохоронцями встановлено та задокументовано ще два факти одержання зазначеним посадовцем неправомірної вигоди. 10 тисяч гривень «додаткового заробітку» він отримав за вирішення аналогічних питань», – поінформували також в обласному управлінні поліції

«Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Керівника підрозділу регіональної філії ПАТ «Укрзалізниця» затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці перевіряють причетність інших посадовців установи до скоєння даного правопорушення», – повідомили також прес-службі Львівського обласного управління поліції та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів