Поліція відкрила кримінальне провадження стосовно львівських комунальників

12:40 19 жовтня 2017 р.

У міськраді запевнили: «ЛКП-500 видало довідку, що приміщення використовуються орендарем для господарських потреб, і що їх доцільно приватизувати, і на підставі цієї довідки було зроблено запис у реєстрі».

У Львівській міськраді поінформували сьогодні, 19 жовтня: «Як повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, за фактом спроби здійснити відчуження нежитлових приміщень у Личаківському районі, яке здає в оренду ЛКП-500, створили комісію. За результати перевірки керівнику ЛКП оголошено догану, подана заява у поліцію та відкрито кримінальне провадження щодо цього факту».

Заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак наголосив: ««Маємо ситуацію, коли, умовно кажучи, недбалість або халатність керівника ЛКП могла стати підставою для відчуження комунального майна. Якщо будуть траплятися такі випадки, то будемо ініціювати кримінальні справи».

Про це повідомили сьогодні, 19 жовтня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «ЛКП-500 видало довідку, що приміщення використовуються орендарем для господарських потреб, і що їх доцільно приватизувати, і на підставі цієї довідки було зроблено запис у реєстрі. Відтак, мерія створила комісію для з’ясування обставин цього факту та повернення приміщення у комунальну власність».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів