Поліція розслідує обставини бійки у Львові

13:20 23 лютого 2017 р.

Між львів’янами та гостями їх міста виник словесний конфлікт, який переріс у сутичку.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили в четвер, 23 лютого, що сьогодні близько першої ночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на початку проспекту Чорновола відбувається бійка. Відтак, туди виїжджали працівники управлінь патрульної поліції Львова й поліції охорони у Львівській області та слідчо-оперативна група.

Ними встановлено, що у бійці на початку проспекту Чорновола брали участь близько десяти осіб – жителі Львова та громадяни сусідньої держави. Між львів’янами та гостями міста виник словесний конфлікт, який переріс у сутичку. Стосовно одного з учасників бійки, 31-річного львів’янина, котрий поводився агресивно та нецензурно висловлювався до працівників поліції, правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею «дрібне хуліганство».

А близько четвертої ночі до поліції надійшла інформація від медиків про те, що до них за медичною допомогою звернули троє осіб, у яких лікарі діагностували легкі тілесні ушкодження. Після надання медичної допомоги чоловіки були відпущені.

Один з потерпілих написав у поліцію заяву, за якою було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 () Кримінального кодексу України, яка передбачає умисне легке тілесне ушкодження штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. Про це повідомили сьогодні, 23 лютого, у Львівському обласному управлінні поліції, де також запевнили: «Поліцейські встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування».

Як інформував «ЩЛ», за свідченням очевидців, біля готелю «Львів» побилися націоналісти й білоруси.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів