Поліція передала в Інтерпол документи для розшуку президента львівських «Карпат»

17:54 16 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Речник НПУ Ярослав Тракало запевнив: «За правилами, Інтерпол вивчить надані українською стороною документи найближчим часом на предмет зокрема політичної, расової чи релігійної дискримінації».

Національна поліція України передала до генерального секретаріату Інтерполу документи щодо президента львівського футбольного клубу «Карпати», бізнесмена Петра Димінського, якого підозрюють у скоєнні смертельної ДТП. Про це повідомив сьогодні, 16 грудня,у коментарі інтернет-виданню «Українська правда» речник НПУ Ярослав Тракало.
Він також конкретизував: «Нацполіція подала документи щодо згаданої особи до Генерального секретаріату Інтерполу в Ліоні. Після вивчення усіх документів Генсекретаріат ухвалить рішення про оголошення або не оголошення її у розшук. За правилами, Інтерпол вивчить надані українською стороною документи найближчим часом на предмет зокрема політичної, расової чи релігійної дискримінації. У разі позитивного рішення після встановлення місця перебування розшукуваного буде задіяно механізм екстрадиції, далі цим займатиметься ГПУ».
Про це повідомили сьогодні, 16 грудня, в інтернет-виданні «Українська правда», де також нагадали: «11 грудня слідчий головного слідчого управління виніс постанову про оголошення у національний розшук підозрюваної особи у скоєнні смертного ДТП на Львівщині у серпні 2017 року. Як відомо, бізнесмен Петро Димінський підозрюється у скоєнні ДТП, внаслідок якої загинула 31-річна Наталія Тріла. Із 22 серпня Димінський перебуває поза межами України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів