Поліція передала до суду у Львові обвинувальний акт стосовно 29 крадіжок

10:00 22 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті Львівського обласного управління поліції

Працівники Личаківського відділу поліції завершили розслідування в межах кримінальних проваджень, відкритих за фактами 29 крадіжок та двох пограбувань, у скоєнні яких підозрюється раніше судимий 42-річний житель Рава-Руської.

Про це повідомили сьогодні, 22 листопада, в прес-службі Львівського обласного управління поліції. Начальник Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон розповів: «Обвинувальний акт скеровано до суду. Загалом зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні 31 злочину, з яких 29 – крадіжки. Зазвичай він «працював» у громадському транспорті – трамваях, тролейбусах, маршрутних таксі. Із сумок та кишень пасажирів викрадав мобільні телефони та гаманці».

«За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) та частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтями, – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. За рішенням суду зловмиснику обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів