Поліція отримала в «день тиші» 97 заяв про порушення виборчого законодавства

17:48 20 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/Iar.Trakalo

Працівники поліції взяла під охорону 199 окружних та 29 888 дільничних виборчих комісій.

Речник Національної поліції Ярослав Тракало повідомив в суботу, 20 квітня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «У «день тиші» станом на тепер до поліції надійшло 97 заяв та повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. Найбільше заяв отримала поліція у Дніпропетровській (13), Донецькій (9), Миколаївській (сім), Полтавській та Харківській (по шість) областях, а також у Києві (12). Здебільшого йдеться про факти, пов’язані з незаконною агітацією (54) та підкупом виборців (2)».

«Поліція взяла під охорону 199 окружних та 29 888 дільничних виборчих комісій. Станом на зараз виборчі бюлетені завезені на 29736 ДВК. Правопорядок безпосередньо на ДВК забезпечують понад 40 тисяч поліцейських, ще понад 480 правоохоронців залучені до забезпечення громадської безпеки на ОВК», – поінформував також Ярослав Тракало

«Усього з початку виборчої кампанії територіальними органами Національної поліції зареєстровано 9540 заяв і повідомлень, пов’язаних з виборчим процесом. За цими фактами розпочато 391 кримінальне провадження, складено 818 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, поінформував речник поліції»», – повідомив також речник Національної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів