Поліція отримала 115 повідомлень про порушення виборчого законодавства на Львівщині

13:15 15 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Працівники поліції отримали від початку передвиборчої кампанії на Львівщині 115 повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства.

Про це повідомили в понеділок, 15 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області: «Інформація про можливі порушення виборчого законодавства внесена у Журнал єдиного обліку. Звернення про можливі порушення виборчого законодавства надходили до правоохоронців від представників Всеукраїнської громадянської мережі «ОПОРА», кандидатів у народні депутати України, їх довірених осіб, працівників територіальних підрозділів поліції та мешканців Львівщини».

«Відомості про усі повідомлення внесені до Журналу єдиного обліку, проводяться перевірки, за результатами яких складено 27 протоколів про адміністративні правопорушення. Зокрема – 17 матеріалів про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 212-13 (виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск) Кодексу України про адміністративні правопорушення», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Працівники поліції перевіряють також шість матеріалів про адміністративні правопорушення, передбачене частиною 1 статті 152 (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) Кодексу України про адміністративні правопорушення, три матеріали про адміністративні правопорушення, передбачені статтями 212-14 (порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів чи політичної реклами або розміщення їх у заборонених законом місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення, один матеріал про адміністративне правопорушення, передбачене статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів