Поліціянти затримали на Львівщині головного лікаря району

17:30 1 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: censor.net.ua

Медик організував систему отримання від підприємців хабарів за сприяння у здійсненні ними діагностики.

Працівники управління захисту економіки і слідчі обласного управління Національної поліції у Львівській області викрили головного лікаря однієї з районних лікарень у систематичному отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомила речник департаменту захисту економіки НПУ Наталія Калиновська. 

За її словами, головний лікар, зловживаючи службовим становищем, організував систему отримання від підприємців, які працюють у медичній сфері, хабарів за сприяння у здійсненні ними діагностики в приміщеннях медичного закладу. Наталія Калиновська розповіла: «У рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 3 статті 368 (одержання хабара) Кримінального кодексу, зловмисника затримали в робочому кабінеті під час одержання чергової неправомірної вигоди за неперешкоджання у господарській діяльності підприємцю і надання йому допуску до приміщень лікарні для проведення експрес-діагностики загального стану здоров'я. Грошові кошти й речові докази вилучено з місця події».

Наталія Калиновська зазначила також, що в лікарні тривають обшуки, встановлюють інші факти отримання затриманим хабарів, а також інших посадових осіб, причетних до розподілу отриманих таким чином коштів. Про це повідомили сьогодні, 1 березня, в інтернет-виданні «Цензор.НЕТ», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів