Під час одержання хабара схопили інспектора Львівської митниці

19:18 24 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: ok.ru

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління СБУ, правоохоронці затримали інспектора «на гарячому» у її службовому кабінеті під час одержання нею 7 500 тисяч гривень.

У прес-службі обласного управління Служби безпеки повідомили сьогодні, 24 лютого, що його співробітники спільно з працівниками прокуратури викрили протиправну діяльність державного інспектора одного з митних постів Львівської митниці, яка вимагала та отримала неправомірну вигоду від громадянки України за безперешкодне ввезення товарів широкого вжитку з країн ЄС. У повідомленні також конкретизують: 

«Сьогодні, 24 лютого, правоохоронці затримали інспектора «на гарячому» у її службовому кабінеті під час одержання нею 7 500 тисяч гривень. За матеріалами СБУ органами прокуратури розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Працівнику митниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Наразі затримана перебуває під вартою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів