Перевізник сміття зі Львова став фігурантом кримінальної справи

16:10 18 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: informator.news

В облдержадміністрації запевнили: «Щодо недобросовісного перевізника, який здійснив скид ТПВ, відкрили кримінальне провадження».

Про це повідомили в понеділок, 18 червня, в прес-службі Львівської ОДА, де також конкретизували: «Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації спільно з працівниками Борзнянського відділення поліції у Чернігівській області завдяки жорсткому контролю за процесом вивезення побутових відходів зі Львова розшукали недобросовісного перевізника, який 15 червня 2018 року здійснив несанкціонований скид ТПВ в селі  Степ у Борзнянському районі Чернігівської області».

«Перевізником виявився ФОП Шушкевич («Вольво», СВ9731ВК). Він надавав послуги з вивезення побутових відходів зі Львова для ТОВ «АВЕ-Львів». Департамент передав матеріали стосовно цієї справи до Борзнянського ВП ГУНП у Чернігівській області. Відкрито кримінальне провадження, триває досудове розслідування», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів