Пенсіонер побив на Львівщині до смерті свого шваґра

15:30 16 жовтня 2017 р.

80-річний житель Перемишлянського району помер від отриманих травм у реанімаційному відділенні районної лікарні.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 16 жовтня: «В Перемишлянське відділення поліції надійшла 13 жовтня інформація з районної лікарні про те, що до них доставлений 80-річний житель одного із сіл району з діагнозом: забійні рани голови і грудної клітки, гіпертонічний синдром. В ніч на 14жовтня чоловік помер у реанімаційному відділенні».

«Як попередньо встановили поліціянти, тілесні ушкодження чоловікові заподіяв 72-річний односільчанин. Під час конфлікту, який виник на побутовому ґрунті між ним та шваґром, зловмисник почав бити родича кулаками і ногами по тілу та голові. Подія сталася 10 жовтня близько 17.00», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.  Досудове розслідування триває», – повідомили також прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів