Патрульні зупинили у Львові автомобіль-«двійник»

09:45 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Власник автомобіля «Rover» отримав повідомлення про притягнення до відповідальності за порушення правил дорожнього руху попри те, що його транспортний засіб давно стоїть в гаражі в розібраному стані.

В управлінні патрульної поліції Львівської області розповіли в середу: «23 квітня до Галицького відділу поліції звернувся чоловік. Йому на домашню адресу прийшов рекомендований лист, в якому було повідомлення про його притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху – зупинку автомобіля у забороненому місці».

«Заявник підтвердив, що є власником автомобіля, який вказаний в повідомленні, проте його транспортний засіб вже давно стоїть в гаражі в розібраному стані. Цю інформацію передали екіпажам патрульної поліції. Через деякий час, один з інспекторів 2-го батальйону побачив на вулиці Княгині Ольги автомобіль «Rover» тієї ж моделі, що й в заявника. Його зупинили й попросили водія показати «VIN»-код транспортного засобу», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Перевірка в базі показала, що номер кузова не збігається з офіційним, тому це може бути так званий двійник. На місце події викликали слідчого Франківського відділу поліції», – повідомили також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фото автомобіля-«двійника».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів