Патрульні затримали водія, який втік після ДТП у Львові

14:34 17 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти застосували час затримання п’яного водія табельну зброю.

У прес-службі Львівського обласного управління поліції повідомили в середу: «Близько першої години ночі 17 січня водій автомобіля «BMW Х5» скоїв на вулиці Пекарській у Львові зіткнення з автомобілем «КІА», після чого втік з місця події. Один з екіпажів управління патрульної поліції у Львівській області виявив втікача на вулиці Липова Алея. Законну вимогу поліцейських зупинитись водій іномарки не виконав, а навпаки, різко збільшивши швидкість, продовжив рух. Патрульні розпочали переслідування автомобіля».

«Втікаючи від поліції, водій «BMW» неодноразово створював небезпеку та загрозу життю і здоров’ю інших учасників дорожнього руху. Орієнтування на автомобіль були передані працівникам інших підрозділів поліції Львівщини. Тим часом водій «BMW» виїхав вулицею Стрийською за межі Львова на трасу «Київ-Чоп» і, неподалік Миколаєва, його помітили працівники групи реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції, котрі теж намагались зупинити його», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Проте і цю законну вимогу поліцейських водій не виконав. Тоді правоохоронці прийняли рішення про застосування табельної зброї і здійснили два попереджувальні постріли у повітря та ще два – у колеса автомобіля, після чого розпочали переслідування.
На вулиці Лисенка у Миколаєві водій іномарки змушений був зупинитись, вискочив з автомобіля та намагався втекти від поліцейських, проте працівники групи реагування затримали його», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

«Особу водія встановлено – ним виявився 24-річний мешканець Нового Роздолу. Також встановлено, що він керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. На водія складено протоколи про адміністративні правопорушення, зокрема: за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, за невиконання вимог про зупинку, за залишення місця дорожньо-транспортної пригоди, а також постанову про керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів або не пред’явила їх для перевірки», – поінформували також на сторінці прес-служби Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів