Патрульні затримали в Одесі чотирьох уболівальників львівських «Карпат»

16:40 25 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Фанати «зелено-білих» травмували поліціянтів.

Радник голови Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк повідомив  «Радіо Свобода»: «Через бійку зі співробітниками патрульної поліції на Одеському залізничному вокзалі ввечері 24 лютого, чотирьох футбольних уболівальників зі Львова затримали на 72 години.  Запобіжний захід щодо затриманих уболівальників обиратиме суд, відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 345 Кримінального кодексу України («погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу»)».

Про це поінформували на «Радіо Свобода», де також розповіли: «Як раніше повідомляла поліція Одеської області, молодики приїхали до Одеси на футбольний матч між місцевим «Чорноморцем» і львівськими «Карпатами». За словами поліцейських, на вимогу патрульних не курити на залізничному вокзалі вони відреагували агресивно, вчинили бійку. У Приморський відділ поліції затриманих доправили додаткові поліцейські наряди, які було викликано на місце бійки».

Прес-секретар патрульної поліції Одеської області Алла Марченко запевнив: «Двоє поліціянтів перебувають в медичному закладі, готуються до обстеження».

Своєю чергою, Руслан Форостяк уточнив, що йдеться про медичний заклад міністерства внутрішніх справ. За словами радника голови Нацполіції Одещини, ще один патрульний перебуває в військовому шпиталі – у нього травмовано коліно.

Натомість в Одеському обласному управлінні поліції поінформували: «На спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що у поїзді сполученням Львів-Одеса декілька осіб поводяться агресивно. Виїздом слідчо-оперативної групи Приморського відділу поліції встановлено, що  правопорушники – вболівальники однієї з футбольних команд, які приїхали до Одеси на матч.

«У стані алкогольного сп’яніння чоловіки нецензурно лаялися на адресу інших пасажирів, порушували їх спокій та громадський порядок. Стосовно хуліганів складено протоколи за частиною 1 статті 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення, яка передбачає штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів