Патрульні затримали у Львові п’яного неповнолітнього таксиста

11:48 20 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

17-тирічний хлопець без дозволу кермував автомобілем свого батька.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 20 січня, що вчора близько 23-ї години її працівники зауважили на перетині вулиць Мечнікова й Костя Левицького, що водій автомобіль «ВАЗ 21093» проїхав на червоний сигнал світлофору. Інспектори зупинили автомобіль, за кермом якого сидів молодий чоловік, котрий, як з‘ясувалося згодом, насправді був пасажиром таксі.

Справжній водій автомобіля попросив його сісти за кермо, оскільки начебто забув посвідчення водія удома. Однак патрульні з’ясували, що кермував легковиком 17-тирічний хлопець, який взяв автівку без дозволу у свого батька-таксиста й кермував в стані алкогольного сп’яніння.

Хлопець пройшов тест на стан алкогольного сп’яніння. Його результат – 0,93 проміле, що в декілька раз перевищує норму. Відтак, на нього склали протоколи за керування транспортним засобом напідпитку, за відсутність документів та проїзд перехрестя на червоний сигнал світлофору.

Про це повідомили сьогодні, 20 січня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів