Патрульні затримали двох хлопців, які розмалювали сітку на риштованнях у Львові

10:25 26 червня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Декоративну сітку на будівельних риштуваннях, які закривали фасад будинку навпроти Львівської міської ради, розмалювали 23-річний житель Дніпропетровської області та його 19-річний колега зі Сумської.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили в понеділок, 26 червня, що сьогодні близько четвертої години ранку до її працівників звернувся свідок розмалювання двома чоловіками декоративної сітки на будівельних риштуваннях, які закривали фасад будинку навпроти Львівської міської ради. Оскільки заявник відзняв порушників на відео, інспектори отримали їх чіткі описи й вже неподалік, на вулиці Підвальній, затримали двох перехожих.

При поверхневій перевірці у них виявили балон з фарбою. Один зі затриманих сказав, що він митець, але цього не робив попри те, що у нього був зі собою балончик з аналогічною фарбою, а його руки забруднені у такий самий колір.

Відтак, 23-річного мешканця Дніпропетровської області та його 19-річного колегу з Сумської області доставили у Галицький відділ поліції. Про це повідомили сьогодні, 26 червня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів