Патрульні затримали хуліганів, які намагалися зламати дорожній знак у Львові

10:30 20 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

У середу, 20 червня, близько четвертої години ранку, екіпаж патрульної поліції отримав на службовий планшет повідомлення про те, що на вулиці Івана Франка перебувають особи в стані алкогольного сп’яніння, голосно кричать, розбивають пляшки об землю та намагаються зламати дорожній знак.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Інспектори направилися на виклик та побачили на шляху розбитий рекламний щит, згодом – розбите скло у кіоску, зірвані вивіски з будинків. Патрульні почали перевіряти прилеглі вулиці та спільно з ще одним екіпажем виявили двох ймовірних порушників».

«Інспектори їх зупинили та попросили пред’явити документи. Чоловіки перебували з ознаками сп’яніння та поводилися зухвало. Назвати свої дані відмовилися і тому їх запросили до Личаківського відділу поліції для встановлення всіх обставин та дачі пояснень», – поінформували також в управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували фоторепортаж з вулиці Івана Франка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів