Патрульні схопили у Львові наркомана, який ламав двері квартири

20:20 5 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Під час затримання злодій невдало спробував позбутися шприца з невідомою наразі речовиною.

«Патрульні затримали чорловіка, який намагався потрапити в чужу квартиру», – повідомили сьогодні, 5 лютого, в Патрульній поліції Львова, де також розповіли подробиці:

«На 102 надійшов виклик від чоловіка про те, що в його оселю на вулиці Шопена хтось намагається зламати двері. Патрульні були за 300 метрів від цієї вулиці і прибули на виклик через дві хвилини.

З‘ясувалося, що вдома була дитина 12 років, яка і почула, що хтось намагається потрапити до оселі. Донька і повідомила батька, який викликав поліцію, зателефонував сусідам і родичам, які живуть неподалік.

Патрульні затримали чоловіка 1981 року народження. При ньому були викрутки, пінцети, цвяходер, а також шприц з невідомою речовиною, який чоловік намагався скинути. На місце викликали слідчих.

Експертиза встановила, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння і є підозра на наркотичне сп‘яніння. Затриманий раніше судимий наркотики».

Про це повідомили сьогодні, 5 лютого, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів