Патрульні перешкодили скидати на Полтавщині львівське сміття

16:00 1 березня 2017 р.

Фото до новини


Фото: kg.ua

Поліціянти зупинили в середу сміттєвози зі львівськими номерами в двох селах Кременчуцького району.

У середу, 1 березня, поліція зупинила у двох селах Кременчуцького району Полтавської області декілька вантажівок, які перевозили сміття. Перші сміттєвози зі львівськими номерами зафіксували в селі Маламівка.

Як повідомила прес-офіцер Кременчуцького відділення поліції Анна Васенко «Кременчуцькій газеті», три з п’ятьох вантажівок патрульним вдалося затримати саме у Маламівці. Два сміттєвози намагалися втекти, проте їх зупинили майже на кордоні Кременчуцького району з Кіровоградською областю.

Трохи пізніше, через кілька годин, львівські сміттєвози помітили вже у Новоселівці. Вантажівку з іногородніми номерами помітили жителі населеного пункту та повідомили про це поліцію.  В обох випадках водії вантажівок зі сміттям відмовляються давати свічення.

Це вже не перший випадок, коли львівське сміття зафіксували на території Кременчуцького району. До цього випадок щодо несанкціонованого відвантаження сміття зафіксували  у Малій Кохнівці та в Чикалівці. 

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, на сайті «ЕнергоЛайф.інфо», де також нагадали: «Факт «скидання» львівського сміття на Полтавщині набув систематичного характеру. Адже відомі випадки, коли сміття з чеками з львівських магазинів виявили у Глобино та у Решетилівці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів