У Львові оштрафували працівника Інтерполу (відео, оновлено)

18:00 14 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Пустомитівський районний суд стягнув 8500 гривень з громадянина Польщі й конфіскував у нього проблискові маячки.

«Громадянин Польщі сплатить штраф за незаконні проблискові маячки», – повідомили правоохоронці, які також розповіли подробиці:

«На пості «Зимна Вода» екіпаж патрульної поліції зауважив автомобіль, котрий рухався з увімкненими проблисковими маячками синього та червоного кольорів, вмонтованими в решітку радіатора. Автомобілем «Lancia Voyager» польської реєстрації керував громадянин Польщі.

На вимогу працівників поліції пред'явити документи на транспортний засіб водій відмовлявся, натомість пред'являв посвідчення працівника Інтерполу та всілякі документи дипломатичного характеру. З‘ясувалося, що чоловік не має дипломатичного імунітету, однак таки працює в Інтерполі.

Згодом водій таки надав документи. Дозволу на спеціальні світлові пристрої у нього не було. Водій спочатку відмовлявся усувати правопорушення на місці, однак коли чоловік почув, що авто збираються евакуювати на арешт майданчик – вирішив самотужки вирвати проблискові маячки.

На дану особу було складено протокол про адміністративне правопорушення за статтею 122- 5 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв). 11 березня Пустомитівський районний суд визнав дії даного водія незаконними та наклав штраф 8500 гривень з конфіскацією проблискових маячків. Громадянин Польщі подякував патрульним за роботу».

Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Львовав інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів