Патрульні оштрафували стрийських дорожників

17:24 26 квітня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Відділ безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Львова, обстеживши ділянку дороги від Стрия до Нижніх Воріт на межі Львівської та Закарпатської областей, притягнув до адміністративне відповідальності підприємство, яке її обслуговує.

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху склали 13 протоколів на Стрийську дорожньо-експлуатаційну дільницю за дорожньо-транспортні пригоди, які трапилися через незадовільний стан дороги. А на посадову особу підприємства винесли постанову за частиною 1 статті 140 Кодесу України про адміністративні правопорушення – за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць та невжиття заходів щодо своєчасної заборони або обмеження руху при виникненні умов, які загрожують безпеці руху, або неприйняття своєчасних заходів до відновлення безпечних умов для руху, яка передбачає штраф – 1020 гривень.

Про це повідомили на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фототепораж з ділянку дороги від Стрия до Нижніх Воріт.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів