Патрульні наздогнали у Львові злодія, який обікрав чотири кіоски

14:00 20 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Злодій завдав власникам кіосків збитків орієнтовно на 9000 гривень.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіли сьогодні, 20 листопада, про те, як його працівники затримали крадія з чотирьох кіосків: «Події відбувалися близько опівночі на вулиці Богдана Хмельницького. На лінію 102 зателефонував небайдужий громадянин і сповістив, що невідома особа проникла в приміщення кіоску з побутовою хімією. Інспектори 4-го батальйону негайно вирушили на виклик і попередньо одразу зв‘язалися зі заявником, який надав описи зловмисника і сказав, що той вибіг з магазину і побіг у напрямку торгового центру».

«Патрульні, прибувши на місце події, одразу почали шукати злодія. Завдяки чіткому інформуванню очевидця, інспекторам вдалося швидко знайти зловмисника. Він ховався у кущах біля торгового центру. Невідомий почав втікати, щойно побачив патрульних, однак марно – його затримали. При поверхневій перевірці у нього виявили в наплічнику продукти харчування та побутову хімію та купюри дрібного номіналу у великій кількості. Також, велика кількість купюр була у кишенях верхнього одягу», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Інспектори оглянули місце події і виявили чотири кіоски зі слідами пошкодження дверей та проникнення. Речі та продукти всередині були розкидані. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. В присутності слідчих, експерта та понятих провели підрахунок грошей. Продукти харчування, зокрема, кава, ікра, були з цінниками. Попередня – сума збитків орієнтовно 9000 гривень. На підлозі кіосків були відбитки слідів взуття, які були схожими на протектори взуття затриманого. Власники магазинів написали заяви. На місці події працювали слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів