Патрульні наздогнали у Львові водія-втікача

13:30 21 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з відео на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліціянти вилучили у втікача від них водійські права.

В управлінні патрульної поліції Львова розповіли сьогодні, 21 вересня, про те, як її працівники наздогнали водія-втікача: «Патрульні помітили на проспекті Червоної Калини, що автомобіль «Mercedes-Benz Vito» порушив вимогу пунктів 8.7.3 правил дорожнього руху – повернув наліво в той момент, коли на світлофорі горіла секція, яка дозволяє рух лише прямо та праворуч. Інспектори прийняли рішення про зупинку транспортного засобу, однак водій не відреагував на червоні та сині проблискові маячки та на звуковий сигнал і вже на Сихівському мості збільшив швидкість».
«Екіпаж викликав підмогу. На вулиці Липова Алея рух транспортному засобу заблокували два екіпажі поліції. Водій вдав, що не бачив переслідування і заперечував, що порушив правила дорожнього руху, однак патрульні показали відео порушення», – поінформували також в управлінні патрульної поліції
«На нього винесли постанову за загадане раніше порушення та склали протокол за невиконання вимог про зупинку. Стаття 122-2 Кодексу про адміністративні правопорушення (невиконання водіями вимог про зупинку) передбачає вилучення прав до рішення суду, а санкція – або штраф 153 гривні, або позбавлення прав від трьох до шести місяців», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів