Патрульні наздогнали п’яного 18-річного львів’янина

13:12 16 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Нетверезий водій без прав втікав від патрульних, порушуючи всі правила дорожнього руху.

Про це повідомили в неділю, 16 червня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні зауважили о 2.30 на вулиці Липинського «ВАЗ 21013» з вимкненими фарами й зажадали від його водія зупинитися, однак той проігнорував вимогу й почав втікати в напрямку Жовкви. Порушник не звертав уваги ані на вказівки з гучномовця, ані на сирени, ані на проблискові маячки червоного та синього кольорів. Він виїжджав на зустрічну, проїжджав на червоне світло і наражав на небезпеку усіх учасників дорожнього руху».

«Переслідування тривало близько 12 кілометрів і два екіпажі 1 батальйону заблокували втікача. 18-річний юнак, який став повнолітнім лише два тижні тому й ніколи не отримував посвідчення водія. Він пояснив свою втечу тим, що перелякався», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Патрульні з’ясували основну причину – львів’янин керував напідпитку. Пристрій драгер показав результат 0,75 проміле. Хлопця затримали й усі адмінматеріали складали в Шевченківському відділі поліції. Відповідно, окрім протоколу затримання, хлопець отримав постанову за те, що їздить не отримавши прав, протокол за ігнорування вимог про зупинку та протокол за нетверезе кермування», – повідомили також в управлінні патрульної поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів