Патрульні наздогнали на автодорозі Львів-Краковець п’яного водія

13:40 19 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Пасажирка п’яного водія, який влаштував нічні перегони з поліцією, пояснила поліціянтам, що сьогодні він – іменинник.

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в четвер, 19 квітня: «Сьогодні вночі екіпаж патрульної поліції 1 батальйону помітив автомобіль «Lexus GX470» білого кольору, водій якого проїхав перехрестя вулиць Городоцької й Виговського на червоне світло. Інспектори надали вимогу про зупинку, проте керманич продовжив рух та попрямував в сторону вулиці Патона. Там порушник зупинився на перехресті, після чого до нього підійшли патрульні».

«Водій був з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння, документів при собі не мав. «Сьогодні мужчина іменинник» – почала виправдовувати пасажирка автомобіля. Вимогу інспектора вимкнути двигун чоловік проігнорував, натомість розпочав рух. Екіпаж поліції розпочав погоню», – розповіли також в управлінні патрульної поліції.

«Водія неодноразово повідомляли про відповідальність через гучномовець, проте той лише пришвидшував рух. Чоловік виїхав зі Львова та попрямував по автодорозі Львів-Краковець. Патрульні викликали на допомогу екіпаж Яворівської групи швидкого реагування, які виїхали назустріч. Втікачу створили штучний затор, заблокували рух і він змушений був зупинитися», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«56-річного чоловіка доставили до медичного закладу, де патрульні отримали висновок лікаря, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. На нього склали протоколи за нетверезу їзду, за невиконання вимог про зупинку та постанову за відсутність документів. Тепер долю чоловіка буде вирішувати суд», – повідомили також управлінні патрульної поліції Львівської області та опублікували відео свідчення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів