Патрульні наздогнали й заблокували у Львові п’яного водія

18:00 23 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: скріншот із відео на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Втікач від поліціянтів майже вдесятеро перевищив допустиму норму алкоголю.

В управлінні патрульної поліції Львова повідомили сьогодні, 23 серпня, що її працівники зауважили вчора близько восьмої години вечора на вулиці Пасічній автомобіль «Mercedes-Benz Vito», водій якого порушив правила дорожнього руху. Вимогу поліціянтів про зупинку він проігнорував її та збільшив швидкість транспортного засобу. 

Патрульні кинулмся навздогін за ним, неодноразово нагадуючи йому про відповідальність через гучномовець. Однак водій-втікач маневрував дорогою та створював небезпечні ситуації.

Та коли він все-таки зупинив автомобіль на червний сигнал світлофора, оскільки міг здійснити зіткнення з пішоходами, патрульні скористалися ситуацією й заблокували подальший рух автомобіля. Після зупинки інспектори побачили, що водій має ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти перевірку. Його результат – 1.91 проміле – майже вдесятеро перевищив допустиму норму алкоголю.

Про це повідомили сьогодні, 23 серпня, на сторінці управління патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів