Патрульні й прикордонники виявили на Львівщині викрадений «BMW»

14:15 18 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook»

Під час перевірки документів 28-річного іноземця з‘ясувалося, що він перебуває за кермом автомобіля, який поцупили наприкінці вересня минулого року в Німеччині .

В управлінні патрульної поліції Львівської області повідомили в четвер, 18 січня: «Сьогодні близько п’ятьої години ранку патрульні спільно з прикордонниками зупинили біля пункту пропкуску в селищі Краковець автомобіль «BMW». Під час перевірки документів з‘ясувалося, що транспортний засіб значиться за обліками викрадених автомобілів департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Національної поліції України, як такий, що викрадений наприкінці вересня минулого року в Німеччині».

«Автомобіль перебуває у розшуку Інтерполу. На місце викликали слідчо-оперативну групу. За кермом перебував 28-річний іноземець. Водій давав пояснення вже в Яворівському відділі поліції. Попередня кваліфікація події за частиною 1 статті 198 Кримінального кодексу України (придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом)», – поінформували також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів