Пасажир авіарейсу «Варшава-Львів» намагався потрапити в Україну за підробленим паспортом

11:22 26 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Громадянин нашої держави зізнався, що придбав паспорт громадянина Румунії в Англії.

«Вчора, під час перевірки документів у пасажирів, які прилетіли рейсом «Варшава – Львів», прикордонники Львівського загону виявили громадяна України з фальшивими документами. Чоловік намагався потрапити в Україну за підробленим паспортом громадянина Румунії – повідомили сьогодні, в Західному регіональному управлінні

Державної прикордонної служби України, де також розповіли подробиці:

«Українця, який помітно нервував, прикордонники помітили під час паспортного контролю. А коли громадянин України неточно відповів на запитання про його паспортні дані, інспектор прикордонної служби направив його на поглиблене дослідження документа. 

Під час вивчення паспорта виявилося, що документ містить ознаки часткової підробки, а саме: змінена інформаційна сторінки з особистими даними особи. Від так чоловік признався, що купив паспорт громадянина Румунії в Англії за тисячу доларів США. 

Про ситуацію повідомлено працівників МВС. Наразі порушника притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України». 

Про це повідомили сьогодні, 26 листопада, на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували світлину з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів