Палія будинку у Львові взято під варту на 60 днів

15:48 26 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: advocat-cons.info

Запобіжний захід обрано Франківським районним судом.

«Взято під варту підозрюваного у підпалі житлового будинку у Львові», – повідомили сьогодні, 26 серпня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли подробиці:

«Франківським районним судом Львова за клопотанням Львівської місцевої прокуратури №3 обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів громадянину, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною  2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, що спричинило загибель людей). Вказаний чоловік 25 серпня, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підпалив легкозаймисту речовину, яку попередньо порозливав поруч із житловим будинком на вулиці Федьковича, де мешкала його родина.

Унаслідок пожежі загинув дід зловмисника, а його бабуся перебуває в реанімації в лікувальному закладі. Окрім цього, потерпілим завдано збитків на суму близько 120 тисяч гривень. Зазначимо, що згідно з чинним законодавством, за скоєння такого злочину передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років».

Як інформував «ЩЛ», у Львові встановили особу палія будинку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів