Обвинуваченого доставили зі Львова на засідання суду в Червонограді лише в трусах

11:37 19 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Наталія Лордкіпанідзе/facebook.com

Про це повідомила координатор ініціативи «Рух за Пряме Народовладдя в Україні» Наталія Лордкіпанідзе.

Для того, щоб доставити ув'язненого до зали суду, його в одних трусах виволокли на вулицю та закинули в автозак. «Це просто жах, до крику. До болю – знущання над Людьми», – прокоментувала подію координатор ініціативи «Рух за Пряме Народовладдя в Україні» Наталія Лордкіпанідзе, яка розмістила фотодокази на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

За її словами, зі Львова до Червонограду на судове засідання привезли Костю Литвиненка в одних трусах. Побачивши ЗМІ – суд не відбувся. Однак активістам вдалося зробити відео.

«Такої революції гідності в Україні, ще не було. Однак, замість того щоб надавати належну медичну допомогу, лікар який прийшов у камеру, дав «валідол» від усіх хвороб, а щодо обезболюючого уколу сказав «завтра зранку подаш письмову заяву».

Зранку, 8.08.2014 року вперше за 5 років підсудний, перебуваючи у СІЗО, звернувся із заявою до начальника ЛСІ Гальчищак Б.С. з описом свого стану та відмовою від етапування до Червонограда. Зробивши вигляд перевірки стану здоров`я, зафіксувавши тиск 150 на 80 за вказівкою начальника ЛСІ Гальчищак Б.С., який наполіг на етапі, уявіть собі, ув`язненого в одних трусах виволокли на вулицю та закинули в автозак», – написала Наталія Лордкіпанідзе, повідомлення якої передає у вівторок інтернет-видання «iPress.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів