Невідомі в балаклавах відібрали у львів’янина 216 тисяч гривень

14:15 26 червня 2017 р.

Правоохоронці запевнили, що встановлюють особи грабіжників.

У Львівському обласному управлінні поліції поінформували сьогодні, що 23 червня близько 19.00 в його Жовківське відділення звернувся 26-річний львів’янин, який повідомив, що двоє невідомих у спортивних костюмах і балаклавах зупинили його автомобіль в одному зі сіл Жовківського району й, погрожуючи пістолетом, заволоділи грошима в сумі 216 000 гривень. Перед цим заявник домовився на одному з інтернет-сайтів з невідомим чоловіком про обмін коштів на польські злоті та про зустріч з ним у селі, де сталася подія.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Про це повідомили сьогодні, 26 червня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також поінформували: «Наразі триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють особи зловмисників. Просимо усіх, хто володіє інформацією про обставини скоєння цього злочину, зателефонувати на оперативну лінію «102». Водночас правоохоронці застерігають: будь-які фінансові операції зі значними сумами коштів необхідно здійснювати в офіційних установах».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів