У центрі Львова викрали з пункту обміну валюти сейф із понад півмільйона гривнями (відео, оновлено)

21:44 27 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: obozrevatel.ua

Як повідомили у вівторок у відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, директор одного з пунктів обміну валюти в центральній частині міста розповів, що вночі невідомі пошкодили у ньому решітку приміщення, розбили вікно та викрали звідти сейф, у якому була значна сума грошей.

«У Львові злочинці поцупили із обмінника понад півмільйона гривень. У приміщення крадії потрапили з вікна другого поверху і за лічені хвилини винесли майже сто кілограмовий сейф. Зловмисників ще не спіймали», – повідомила сьогодні, 27 січня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Подробиці – у її відеосюжеті.

Натомість у прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю обласного управління МВС поінформували сьогодні, 27 січня в повідомленні «Львівські правоохоронці розшукують зловмисників, котрі обікрали пункт обміну валюти»:

«До Галицького райвідділу міліції, 27 січня близько 5.30 ранку, із повідомленням про крадіжку звернувся директор одного з пунктів обміну валюти, що знаходиться у центральній частині міста. Чоловік повідомив, що вночі невідомі пошкодили решітку приміщення, розбили вікно та викрали звідти сейф, у якому була значна сума грошей.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Наразі працівники міліції проводять заходи з метою встановлення та затримання зловмисників, котрі причетні до скоєння цього кримінального правопорушення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів