Неподалік об’їзної дороги «Тернопіль-Львів» знайшли сховок з боєприпасами

19:36 30 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 0352.ua

Як повідомили в п'ятницю в обласному управлінні СБУ, під залізобетонною плитою біля меморіалу пам’яті жертв голодомору виявлено схованку з гранатою й набоями.

У Тернополі біля меморіалу пам’яті жертв голодомору виявили сховок з боєприпасами. Як повідомили у секторі зв’язків зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області, сьогодні на телефон довіри Управління СБУ в Тернопільській області зателефонував громадянин та повідомив про виявлену ним схованку з боєприпасами, яка, з його слів, знаходилася поруч меморіалу «Пам’яті жертв голодомору», що поблизу об’їзної дороги «Тернопіль-Львів».

Співробітники УСБУ спільно із працівниками міліції здійснили огляд місцевості довкола пам’ятного знаку. У результаті проведених заходів оперативно-слідчою групою Тернопільського РВ УМВСУ було виявлено схованку із зброєю, яка знаходилася під залізобетонною плитою.

Зі сховку вилучено гранату РГД-5, набої калібру 5,45 та 7,62 мм. в кількості 18 і 1 шт. відповідно. Наразі вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань кримінального провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Про це повідомив сьогодні, 30 січяня, інтенет-видання «0352.ua – Cайт міста Тернополя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів