Нардепи попросили віддати їм на поруки керівників Львівського бронетанкового заводу

12:05 15 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Заяву про взяття на поруки підписали депутати від БПП і «Батьківщини».

Кореспондент київського інтернет-видання «Цензор.НЕТ» повідомив сьогодні, 15 липня, зі залу суду, в якому обирають заможний захід затриманим учора директору Львівського бронетанкового заводу Роману Тимківа та його заступникові Олегу Ткаченку, що їх хочуть взяти на поруки народні депутати. Заяву про це підписали нардепи Микола Паламарчук (БПП), Сергій Алєксєєв (БПП), Юрій Соловей (БПП) і Валерій Дубіль («Батьківщина»). 

Хоч нардеп Соловей відмовився від коментарів, але він підтвердив, що має намір взяти на поруки Тимківа та Ткаченка. Натомість прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Іван Федоренко запевнив, що вимагатиме, аби кожного з підозрюваних взяли під варту із заставою у 28 мільйонів гривень.

Про це повідомили сьогодні, 15 липня, в київському інтернет-виданні «Цензор.НЕТ» Як інформував «ЩЛ», детективи НАБУ затримали керівників Львівського бронетанкового заводу, Спеціалізована антикорупційна прокуратура пояснила, що посадовці Львівського бронетанкового заводу й ЗСУ вкрали 28,5 млн. гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів