Начальник поліції Львівщини звільнив лейтенанта через алкоголь

10:00 17 січня 2017 р.

В обласному управлінні поліції запевнили: «Правоохоронця, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та порушував громадський порядок, звільнено зі служби у поліції.

У наказі начальника Львівського обласного управління поліції, генерала третього рангу Валерія Середи, зазначено: «За грубе порушення службової дисципліни, Дисциплінарного статуту органів внутрішніх справ України, Присяги працівника поліції та Закону України «Про Національну поліцію» - накласти на лейтенанта поліції дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в поліції».

Як зазначено в протоколі, складеному за частиною 1 статті130 (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні порушення, «11 листопада 2016 року правоохоронець керував власним автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, а також, як зазначено у протоколі, складеному за статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні порушення, нецензурно лаявся у громадському місці, порушував громадський порядок та спокій громадян». Відтак, рішенням одного з районних судів Львівської області поліцейський був визнаний винним у скоєнні цих адміністративних правопорушень.

Про це повідомили сьогодні, 17 січня, в прес-службі Львівського обласного управління, де також запевнили: «Проведеним службовим розслідуванням працівники Головного управління Національної поліції у Львівській області встановили грубе порушення службової дисципліни та основних обов’язків поліцейського, допущені лейтенантом поліції. На нього накладено дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в поліції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів