Начальник Державтоінспекції Львівщини попередив підлеглих про відповідальність за корупційні дії

11:45 31 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління ДАІ

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ, полковник міліції Олександр Хутняк провів робочу нараду щодо попередження випадків хабарництва та корупції серед особового складу.

Начальник управління ДАІ Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк провів робочу нараду щодо попередження випадків хабарництва та корупції серед особового складу. На зустрічі були присутні керівники районних підрозділів Державтоінспекції, співробітники відділу ДАІ міста Львова, батальйону дорожньо-патрульної служби, а також начальники центрів із надання послуг, пов’язаних із використанням автотранспортних засобів.

Загалом, у нараді взяли участь близько двохсот співробітників Державтоінспекції. Полковник міліції Олександр Хутняк нагадав підлеглим про відповідальність за корупційні дії та попередив: за ганебні вчинки очікуватиме найсуворіше покарання. 

Звертаючись до присутніх, керівник Державтоінспекції Львівщини наголосив на необхідності ввічливого, тактовного та коректного ставлення до всіх учасників дорожнього руху. Полковник міліції Олександр Хутняк наголосив: «Ми повинні працювати для людей, не стояти осторонь, а допомагати їм у скрутних ситуаціях». 

Про це повідомили сьогодні, 31 березня, в прес-службі Львівського обласного управління Державтоінспекції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів