На Житомирщині застрелили львів’янина

11:30 16 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Житомирського обласного управління поліції

Жителі селища Старе Село відкрили вогонь по чоловіках, які погрожували їм гранатою.

У неділю, 16 січня близько першої години ночі в поліції отримали повідомлення про сутичку між кількома десятками чоловіків зі застосуванням зброї на центральній площі Олевська на Житомирщині, де були поранені семеро учасників перестрілки – четверо жителів Олевського району й троє – львів’ян, один із яких помер під час надання йому медичної допомоги. За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому ґрунті, так і внаслідок кримінальних розбірок між місцевими жителями та приїжджими зі Львівщини.

Про це повідомили сьогодні, 16 січня, в прес-службі Житомирського обласного управління поліції. Натомість тележурналісти поінформували, що поліціянти розкрила їм нові подробиці стрілянини на Рівненщині – за їх словами, потерпілі – рецидивісти, яких розшукували за інші злочини.

Правоохоронці також повідомили, що напередодні в селищі Старе Село на Рівненщині місцеві жителі відкрили вогонь по чоловіках, які погрожували їм гранатою. За неофіційною версією, ці молодики хотіли контролювати незаконних видобувачів бурштину.

Унаслідок стрілянини троє людей опинилися у лікарні, один – у вкрай важкому стані. Про це повідомили в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Подробиці – в його відеосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів