На Житомирщині висипали посеред поля тонни львівського сміття

17:05 26 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Олександра Ніколайчука в інтернет-мережі «Facebook»

Депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук натрапив біля Олевська на, за його словами, листівки і виписки зі львівського регіону.

Як повідомив депутат Житомирської обласної ради Олександр Ніколайчук на межі Олевського та Лугинського районів Житомирщини на відстані в якихось 150 метрів від дороги міжнародного значення Київ-Ковель-Ягодин висипали посеред поля три вантажівки побутового сміття, основу якого складали відходи від медичних препаратів. За його словами, зокрема серед них натрапили на листівки і виписки зі львівського регіону. 

Олександр Ніколайчук також повідомив: «Люди розповідають, що в ніч на 23 жовтня бачили, як три вантажівки з'їжджали з дороги та поспіхом покидали район. Але ніхто й подумати не міг, що в одному кілометрі від житлових будинків селища Білокоровичі хтось залишить тонни сміття».

Депутат також зауважив: «І повірте, знаючи бойовий дух місцевих жителів, може відбутися самосуд над тими моральними виродками, які привезли сміття на Олевщину. А тим часом ми звернемося до правоохоронних органів, аби зареєструвати заяву про злочин».

Олександр Ніколайчук написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він також  опублікував фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів