На Волині перешкоджають скидати львівське сміття

16:40 27 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: visnyk.lutsk.ua

Думку про те, що Львову потрібно допомогти у вирішенні сміттєвої проблеми обстоюють активно хіба що представники «Сампопомочі».

Упродовж останніх тижнів було припинено кілька самовільних спроб розвантажити львівське сміття на Волині. Зокрема, у її Ківерцівському районі затримали велику машину зі сміттям, посеред якого знайшли документи Жовківської районної адміністрації, місцевого відділення поліції тощо.

Своєю чергою, в лісі поблизу селища Колки на Маневиччині затримали автомобіль, який також хотів висипати сміття – лісова охорона встигла викликати правоохоронців. Як виявилось, водій працює на київське підприємство, котре за угодою транспортує сміття зі Львова до столиці. Однак водій, радше, вирішив заощадити часі і пальне, бо спробував позбутися вантажу по дорозі.

Ситуація з підкиданням сміття обурює волинян. Для прикладу, сьогодні Луцька міська рада прийняла рішення щодо заборони приймання та захоронення твердих побутових відходів, що завозяться з інших областей. Думку про те, що Львову потрібно допомогти у вирішенні сміттєвої проблеми обстоювали активно хіба що представники «Сампопомочі», лідером якої є Львівський міський голова Андрій Садовий.

Про це повідомили сьогодні, 27 жовтня, в луцькому тижневику«Вісник+К», де також опублікували фото затриманої вантажівки. Як інформував «ЩЛ», депутати Луцької міськради заборонили приймати львівські відходи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів