На Ріната Ахметова заведено справу за фактом фінансування тероризму й сепаратизму, – нардеп

00:32 25 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Maidan Press Center» в інтернет-мережі «Facebook»

Народний депутат Єгор Фірсов повідомив у п’ятницю пізно ввечері: «Мало хто знає, але на Ріната Ахметова порушено справу стосовно фінансування тероризму і сепаратизму».

На українського бізнесмена Ріната Ахметова заведено кримінальну справу за фактом фінансування тероризму і сепаратизму. Про це заявив наприкінці 24 квітня народний депутат від партії «Блок Петра Порошенко» Єгор Фірсов в ефірі телепередачі «Шустер Live».

«Мало хто знає, але на Ріната Ахметова порушено справу стосовно фінансування тероризму і сепаратизму», – заявив Фірсов. Він також пояснив, що Генеральна прокуратура вже викликала його на допит у цій справі.

На думку Фірсова, система Ахметова «жадає реваншу у нової влади» і саме тому фінансує сепаратистів. Інформаційна агенція «РБК-Україна», яка передала наприкінці 24 квітня це повідомлення, також нагадує:

«Раніше Ахметова вже викликали на допити за данним питанням. 15 квітня голова СБУ Валентин Наливайченко заявляв, що Генеральна прокуратура України (ГПУ) і Служба безпеки України (СБУ) не мають серйозних претензій до бізнесменові Рінату Ахметову. 

Сьогодні народний депутат від «Блоку Петра Порошенко» Мустафа Найєм заявив, що менеджери українського бізнесмена Ріната Ахметова розробили план щодо збереження монопольного становища компанії ДТЕК на ринку енергетики. Крім того, сьогодні СБУ порушила справу за фактом організації мітингів шахтарів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів