На Львівській митниці затримано через контрабанду сигарет вантажівку

11:05 15 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Справу передано до суду, який і визначить покарання.

«Учора працівники Львівської митниці ДФС у спеціально виготовленому тайнику вантажного автомобіля знайшли понад три тисячі пачок сигарет. повідомили сьогодні, 15 грудня в прес-службі Львівського обласного управління ДФС, де також розповіли подробиці:

«У зону митного контролю пункту пропуску «Краковець – Корчова» смугою руху «червоний коридор» в напрямку з України до Республіки Польщі заїхав вантажний автомобіль «Renault Mascott». Водій, громадянин України, подав до митного контролю пакет товаросупровідних документів, згідно з якими приватна особа підприємець з Полтавської області на адресу угорської фірми переміщував вантаж «Кондитерські вироби».

Перед початком митного контролю водій заповнив пасажирську митну декларацію, в якій було вказано, що він переміщує 400 євро і 30 фунтів стерлінгів. Під час митного контролю та вивчення товаросупровідних документів виникли підозри щодо можливого переміщення товарів з приховуванням від митного контролю.

Транспортний засіб було скеровано в бокс для поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там спільна оглядова група митників і прикордонників знайшла 3088 пачок сигарет з фільтром.

Вони були приховані у спеціально виготовленому сховищі (тайнику) в передній стінці вантажного відсіку. Загальна вартість сигарет – понад 44 тисяч гривень. Отже, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України товарів з приховуванням від митного контролю з використанням способів, що утруднюють виявлення товарів.

За ознаками порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України, за цим фактом складено протокол. Товар та вантажівку, вартість якої буде встановлено додатково, затримано. Справу передано до суду, який і визначить покарання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів