На Львівщині звільнили з поліції за крадіжку пального двох старших сержантів

15:02 5 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Активісти однієї з громадських організацій , стали очевидцями того, як працівники поліції, заправляючи службовий автомобіль на одній з автозаправних станцій у селі Сопошин , злили чотири літри бензину у пластикові пляшки.

«Двоє старших сержантів поліції, котрі вчинили крадіжку чотирьох літрів пального, звільнені зі служби в поліції», – повідомили сьогодні, 5 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Таке рішення прийняв т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія за результатами службового розслідування. В його наказі йдеться: «За грубі порушення службової дисципліни, Дисциплінарного статуту ОВС України, Закону України «Про Національну поліцію», на старших сержантів поліції накласти дисциплінарне стягнення – звільнення зі служби в поліції».

Нагадаємо, 11 грудня 2015 року активісти однієї з громадських організацій, на одній з автозаправних станцій у селі Сопошин Жовкіського району, стали очевидцями того, як працівники поліції, заправляючи службовий автомобіль, злили чотири літри бензину у пластикові пляшки. Про це активісти повідомили у Жовківське відділення поліції. За фактом було призначено службове розслідування, під час якого встановлено, що двоє старших сержантів, працівників Жовківського відділення поліції, заправляючи службовий автомобіль, дійсно вчинили крадіжку чотирьох літрів бензину марки А-92 призначеного для заправки службового автомобіля. За результатами службового розслідування, Дмитро Загарія підписав наказ про звільнення вказаних працівників від служби в поліції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів