На Львівщині затримали втікачку з місця ДТП

12:00 8 жовтня 2015 р.

Фото до новини

Співробітники Державтоінспекції вже встановили водія, яка скоїла наїзд на восьмирічного хлопчика в Дрогобичі.

«У Дрогобичі жінка-водій вчинила наїзд на восьмирічного хлопчика та залишила місце події. Правоохоронці вже розшукали порушницю», – повідомили сьогодні, 8 жовтня, в четвер у прес-службі Львівського обласного управління ДАІ, де також поінформували:

«Учора, 7 жовтня, близько 13.20 години на вулиці Грушевського у Дрогобичі сталася ДТП. Щойно правоохоронці отримали повідомлення про цю подію, одразу ж вирушили туди. Автопригода відбулась навпроти будинку №136. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснював рух заднім ходом та скоїв наїзд на восьмирічного школяра. Після цього керманич залишив місце події. 

У результаті ДТП хлопчик отримав забійну рану голови. Співробітники Державтоінспекції вже встановили, що наїзд на дитину скоїла 32-річна мешканка Дрогобича. Жінка керувала легковиком «ВАЗ 2109».  Автомобіль та порушницю доставили до Дрогобицького міськвідділу міліції.  Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та причини події. 

У Державтоінспекції звертаються до водіїв: просимо вас бути якомога уважнішими за кермом, завчасно знижувати швидкість, наближаючись до пішохідних переходів, біля шкіл та дитсадків! Пам’ятайте: дитина може з’явитися на дорозі у найбільш неочікуваний момент!».  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів