На Львівщині затримали вбивцю своєї співмешканки, закопаної ним на подвір’ї

18:54 30 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: svidok.ua

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили, що 26 червня близько 04:00 між 39-річною жінкою та 33-річним чоловіком виник конфлікт.

До Старосамбірського райвідділу міліції, 29 червня, звернувся 45-річний мешканець одного зі сіл району. Чоловік розповів, що його 39-річна сусідка зникла. Вже три доби її місцезнаходження невідоме.

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці встановили, що 26 червня, близько 04:00 між 39-річною жінкою та 33-річним чоловіком виник конфлікт. Під час суперечки, зловмисник палицею вдарив жінку по тілі декілька разів. Від отриманих травм вона померла на місці. Тіло чоловік заніс у господарське приміщення та закопав.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 (затримання уповноваженою особою) Кримінально-процесуального кодексу України. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання  від семи до десяти років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Про це повідомили сьогодні, 30 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів