На Львівщині затримали цього року 88 порушників кордону

17:40 23 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

На державному кордоні розпочинається етап активних дій спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018» .

Про це повідомили сьогодні, 23 квітня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби, де також розповіли: «Крім прикордонників, до спільних заходів залучено підрозділи взаємодіючих структур, Збройних Сил України та відповідні органи прикордонних відомств сусідніх країн. В рамках операції збільшено щільність охорони корону, у тому числі спільними разом з іноземними колегами прикордонними нарядами, а також запроваджено застосування міжвідомчих мобільних груп».

«Крім того передбачено раптові дії резервів на загрозливих напрямках кордону, спільні подворові обходи, виставлення контрольних постів на під’їзних шляхах та перевірку місць ймовірного накопичення контрабандних товарів, тощо. Окремим питанням сплановано додаткові заходи в пунктах пропуску через кордон та нарощення дій прикордонної авіації (в тому числі безпілотної) для здійснення ефективного повітряного моніторингу державного кордону», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Упродовж чотирьох місяців 2018 року прикордонники Мостиського загону затримали 47 порушників кордону на так званому «зеленому кордоні» та 41 порушника в пунктах пропуску, що, відповідно, на 14% та 71% більше у порівняні з аналогічним періодом минулого року», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів