На Львівщині затримали п’яного викрадача автомобіля

16:00 28 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

27-річний раніше судимий житель одного зі сіл Яворівського району їздив на викраденому автомобілі, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

«Правоохоронці затримали в Яворівському районі  викрадача автомобіля», – повідомили сьогодні, 28 липня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці: 

«До Яворівського відділу поліції звернувся 26 липня 34-річний житель міста Новояворівськ, який повідомив, що з вулиці біля будинку в якому він проживає, викрадено його автомобіль  «Fiat  Doblo». Працівники поліції цього ж дня затримали зловмисника.

Він, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, їздив на викраденому автомобілі по території Яворівського району. Ним виявився 27-річний, раніше судимий житель одного із сіл району.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом, карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років). Проводиться досудове розслідування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів