На Львівщині затримали посадовців держпідприємства під час отримання хабара

09:10 25 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з співробітниками Управління стратегічних розслідувань поліції викрили керівника установи та його підлеглу – начальника відділу.

Про це повідомили в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що правоохоронці затримали зловмисників під час одержання неправомірної вигоди у сумі 17,5 тисячі гривень від суб'єкта господарювання за сприяння в отриманні акту обстеження підприємства, необхідного для отримання ліцензії на здійснення медичної практики.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. Окрім того, оперативники задокументували й інші факти протиправних діяльності держслужбовців.

Як інформував «ЩЛ», у Львові затримали на хабарах посадовців управління Держпродспоживслужби області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів