На Львівщині затримали під час отримання хабара начальника слідчого райвідділу міліції

13:18 22 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zakarpattya.net.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі обласної прокуратури, правоохоронець одержав за непритягнення його до кримінальної відповідальності $2000.

Співробітники обласного управління СБУ затримали 20 вересня при одержанні хабара – 2000 доларів США – першого заступника начальника слідчого відділу одного з районних відділів внутрішніх справ Львівщини. Встановлено, що ці кошти останній отримав від громадянина за непритягнення його до кримінальної відповідальності.

Вказаному міліціонеру 21 вересня повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Повідомляючи про це у понеділок, в прес-службі обласної прокуратури також нагадують, що 23 серпня «на гарячому» також було викрито першого заступника начальника одного з міських відділів ГУ МВС України у Львівській області, який за прийняття рішення про закриття кримінального провадження одержав 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів